Українці, єднаймося!!!

Четвер, 28.03.2024, 22:18

| RSS | Головна |

Головна » 2010 » Лютий » 7 » У Києві показали антиукраїнський фільм "Ми з майбутнього-2"
23:27
У Києві показали антиукраїнський фільм "Ми з майбутнього-2"
У Києві презентували останню інформаційну бомбу - фільм "Ми з майбутнього-2". Стрічку, яку національна комісія не рекомендувала до прокату. Це російський погляд на українську історію.

Допрем'єрний показ скандальної картини був напівутаємничений.

Знімати на камери дозволялося лише нейтральні фрагменти фільму. Крамольні моменти автори фільму камеру затуляли спиною.

Події стрічки розгортаються в Західній Україні. Туди приїжджають студенти з Росії для реконструкції битви у Бродівському котлі 44-го року. Українці зображені радикальними націоналістами, які воюють тільки на німецькому боці, а російських хлопців називають окупантами.

А росіян іще перед приїздом до України попереджають, мовляв, вас називатимуть лише москалями. На зауваження, що це не зовсім правда, автори кіно повідомили, що це художній фільм, а не документальний.

До російського фільму залучені українські актори. Син та онук Богдана Ступки. Остап Ступка грає досить жорсткого упівця, але з батьком про роль не радився.

Остап Ступка каже - погодився відразу, бо в Україні кіно не знімають. Хоча колись мати Богдана Ступки відмовляла сина від суперечливої ролі у фільмі "Вогнем та мечем", мовляв, проклянуть. Остап Ступка заявляє, що ідеологічні нюанси – це одне, а робота і гонорар – інше.

Ця стрічка поки що не отримала прокатного посвідчення в Україні і не відомо, чи дістане. Вітчизняна прокатна комісія не рекомендувала його до показу. Автори дивуються забороні, кажуть, фільм у них про любов

Журналіст із фахом історика Данило Яневський переконаний, співвітчизники нічого не втратять, якщо не побачать цей фільм.

Українці планують відтитрувати всю стрічку достовірною інформацією з архівів, коли вона з'явиться в Інтернеті. А от автори фільму все ж таки сподіваються на прокат. Кажуть, що втрачають гроші, на які сподівалися.

Через УПА пройшло тридцять п'ять тисяч людей, і не лише українців. Через армію Власова, що добровільно воювала на боці нацистів, - чи не півтори сотні тисяч. Але про це Москва наразі чомусь не знімає фільмів.

Переглядів: 928 | Додав: тора | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Evaline  
0
Thinking like that is really amnzaig

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Пошук по сайту:

Календар

«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Наше опитування

Чого, на Вашу думку, повинно бути більше на нашому сайті?

Block title

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0