Українці, єднаймося!!!

Четвер, 25.04.2024, 00:35

| RSS | Головна |

Головна » 2010 » Лютий » 18 » Янукович планує відновити кремлівську фашистську практику русифікації України
09:41
Янукович планує відновити кремлівську фашистську практику русифікації України
Янукович – російський фашист?

Як з’ясувалося, понад 300 років тотальної насильницької фашистської русифікації України для Януковича - це більше благо, ніж 5 років українізації українців. І хоча юридичного поняття «русскоязычное население» немає, а це виключно термін для політичних спекуляцій російськостурбованих суб'єктів, які в переважній більшості є звичайними російськими нацистами, фашистами, проте для етнічного білоруса закінчити справу царів романових, ленінів-блантів, джугашвілів-сталіних та колабораціоністів типу Щербицького – є смислом його політики в якості Президента України. 

В інтерв'ю ведучому програми "Вести недели" Євгену Ревенку, показаному по телеканалу "Россия-24" в суботу Янукович заявив, що історія останніх п'яти років довела, що не можна проводити політику «насильственной украинизации».

"Ця 5-річна історія переконала український народ у тому, що не можна піти шляхом, сказав би, «насильственной украинизации», порушувати права російськомовного населення",- сказав Янукович. Заодно він зазначив, що Україна багато років тому ратифікувала європейську Хартію про мови, яка "передбачає застосування російської в Україні в діловодстві, в медицині, судочинстві у всіх регіонах, де є така необхідність". "Права російськомовного населення не будуть ущемлені. І тому буде прийнято відповідний законопроект, який імплементуватиме європейську Хартію", - заявив Янукович. 

З цього випливає, що Янукович як людина, яка читає мало і рідко, цю Хартію і в очі не бачив, так як там мова ведеться про національні меншини, а це означає, що захищати права можна тільки в межах російського етносу в Україні, тобто в рамках тільки 17% цієї національної меншини. При цьому він виставив своє україноненависницьке, фашистське нутро, так як він є прихильником насильницької русифікації, бо права українців, які проживають в Україні, він збирається пригнічувати, заборонивши їм спілкуватися українською мовою. Цим самим Віктор Янукович вирішив продовжувати практику ворогів українського народу щодо насильницької русифікації народу України.
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 1100 | Додав: Osiris_UA | Теги: українська мова, Янукович, мова, політика, Україна, русифікація | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Boedy  
0
Thank God! Someone with barnis speaks!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Пошук по сайту:

Календар

«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Наше опитування

Чого, на Вашу думку, повинно бути більше на нашому сайті?

Block title

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0