Українці, єднаймося!!!

Субота, 20.04.2024, 01:15

| RSS | Головна |

Головна » 2010 » Лютий » 04
04.02.2010


Заступник директора Агентства моделювання ситуацій Олексій ГОЛОБУЦЬКИЙ вважає, що жорсткість технологій поточних виборів обумовлена тим, що кандидати на пост Президента України Юлія ТИМОШЕНКО і Віктор ЯНУКОВИЧ розуміють, що той, хто програв у другому турі «обнуляє» весь свій політичний капітал, і впродовж короткого часу буде «видавлений» з активного політичного процесу.

Про це йдеться у коментарі О.ГОЛОБУЦЬКОГО, переданому агентству УНІАН.

Так, на думку експерта, ситуація навколо президентських виборів склалася таким чином, що зберегтися при владі і впливати на політику лідеру Партії регіонів В.ЯНУКОВИЧУ і лідеру БЮТ Ю.ТИМОШЕНКО можна лише за умови досягнення попередніх домовленостей про розподіл ролей, посад, ступеня впливу і взаємодії.

«Оскільки кандидати дотепер не продемонстрували готовності домовлятися, цей сценарій виключаємо. Відповідно, залишається другий варіант розвитку подій – конфронтація і боротьба на поразку, у якій обидва канди ... Читати далі »

Количество голосовКоличество голосов: 0
Автор: Osiris_UAКомментариев: (1)Просмотров: 843
Изучить полную версию новости
04.02.2010


У ході Національного екзит-полу-2010 під час другого туру виборів Президента планується опитати близько 17 тис. респондентів на 300 виборчих дільницях.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні під час прес-конференції повідомив директор фонду "Демократичні ініціативи” Ілько КУЧЕРІВ, який є замовником опитування.

За його словами, опитування виборців проводитимуть Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) і Центр Разумкова.

І.КУЧЕРІВ зазначив, що головною метою проекту є забезпечення ефективного громадського контролю за чесністю виборчої процедури, а також отримання інформації про соціально-демографічну структуру електорату кандидатів на посаду Президента.

Він наголосив, що результати загальнонаціонального опитування будуть оприлюднені після закінчення голосування 7 лютого о 20.01, а уточнені результати екзит-полу - близько 23-ї години. Крім того, додав він, ця інформація буде синхронно опублікована українською і англійською ... Читати далі »

Количество голосовКоличество голосов: 0
Автор: Osiris_UAКомментариев: (1)Просмотров: 837
Изучить полную версию новости
04.02.2010


Президент України Віктор Ющенко підписав зміни до закону про вибори Президента. Головне з нововведень – вилучено положення, за яким засідання виборчої комісії є повноважним, якщо в ньому бере участь не менш як дві третини складу комісії. Ми вже подавали думки фахівців з приводу цієї норми. 

Після підписання документа Президентом ми запитали експертів, чи можливо за цим законом провести чесні вибори? Чи загрожують нам такі великі фальсифікації, як про це каже Тимошенко? Зрештою, чи вплине така виборча кампанія на міжнародне визнання результатів наших виборів?

Юрій Ключковский, народний депутат України (НУ–НС):

ЦЕЙ ЗАКОН НЕ МАЄ НІЧОГО СПІЛЬНОГО З ПРАВОМ

Ще влітку, коли були внесені перші зміни до виборчого законодавства, його вже серйозно попсували. Учора це псування завершили. У результаті цей закон не має жодного стосунку до права. Ні до конституційного, ні до виборчого, ні до якого... Але ком ... Читати далі »

Количество голосовКоличество голосов: 0
Автор: Osiris_UAКомментариев: (1)Просмотров: 970
Изучить полную версию новости

Меню сайту

Форма входу

Пошук по сайту:

Календар

«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Наше опитування

Чого, на Вашу думку, повинно бути більше на нашому сайті?

Block title

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0