Українці, єднаймося!!!

Четвер, 25.04.2024, 15:54

| RSS | Головна |

Головна » 2010 » Січень » 30
30.01.2010


Тимошенко вважає, що президент повинен робити все можливе, щоб Україна набула єдину історію і щоб люди на Сході та Заході її однаково розуміли.
Прем`єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що продовжуватиме роботу Віктора Ющенка з відродження національної самоідентичністі та правдивої історії, але так, щоб вона сприймалася усім народом.

Про це Тимошенко заявила в ефірі програми "Велика політика з Євгенієм Кисельовим", відповідаючи на запитання про її ставлення до рішення чинного президента Віктора Ющенка про присвоєння Степанові Бандері звання Героя України.

"Думаю, що Україна, як незалежна держава сьогодні мусить визнати, що у нас немає єдності народу з багатьох питань. І це дуже прикро, що Україна має дві історії, дві ментальності, два світогляди, і навіть дві цивілізаційні системи поглядів. В цьому є велика проблема України", - сказала вона.

Тимошенко вважає "великою мудрістю кожного президента, я ... Читати далі »


Количество голосовКоличество голосов: 0
Автор: тораКомментариев: (0)Просмотров: 853
Изучить полную версию новости
30.01.2010


Ви маєте власний сайт??? Хочете обмінятися лінками??? Розмістіть нашу конопку у Вас на сайті:

<a href="http://www.ukrainiansunite.at.ua/" title="Україці, єднаймося!!!" name="Україці, єднаймося!!!"><img src="http://www.ukrainiansunite.at.ua/Baner.png" title="Україці, єднаймося!!!" name="Україці, єднаймося!!!" alt="www.ukrainiansunite.at.ua" border="0" height="31" width="88"></a>

Українці, єднаймося!!!

З повагою, адмінстрація!!!


Количество голосовКоличество голосов: 0
Автор: Osiris_UAКомментариев: (0)Просмотров: 921
Изучить полную версию новости
30.01.2010


Всесвітня боксерська рада (WBC) оголосила список боксерів, які стали володарями почесних звань цієї організації за підсумками 2009 року. Звання "Чемпіон світу 2009 року" здобув володар титулу WBC в суперважкій вазі Віталій Кличко.

Звання Кличко здобув за свою активність: минулого року він провів три захисти, що надзвичайно багато для суперважкої ваги: востаннє таке траплялося в 2000 році, коли Леннокс Льюїс також захистив свій титул WBC тричі протягом року, - повідомляє Газета.ua./
"Боксером року" був визнаний чемпіон світу в семи вагових категоріях Менні Пакьяо, який став у результаті перемоги над Мігелем Котто першим в історії володарем діамантового чемпіонського поясу цієї організації.

Нагороду "Повернення року" отримав Флойд Мейвезер-молодший, "Відкриттям року" був названий Сауль Альварес. Володарі почесних звань визначалися голосуванням співробітників WBC, журналістів і ... Читати далі »

Количество голосовКоличество голосов: 0
Автор: Osiris_UAКомментариев: (0)Просмотров: 786
Изучить полную версию новости
30.01.2010


Президент Віктор Ющенко підписав Указ про визнання воїнів ОУН-УПА учасниками боротьби за незалежність України. Про це Ющенко сказав під час заходів із вшанування пам'яті Героїв Крут у Чернігівській області.

Указ Президента України № 75/2010:

«Про вшанування учасників боротьби за незалежність України у XX столітті Ураховуючи результати проведених наукових досліджень, визнаючи на державному рівні видатну роль учасників боротьби за незалежність України у XX столітті, з метою їх вшанування, відновлення історичної справедливості та правдивої історії українського визвольного руху XX століття постановляю:

1. Визнати учасниками боротьби за незалежність України у XX столітті осіб, які брали участь у політичній, партизанській, підпільній, збройній боротьбі за незалежність України, в тому числі у складі формувань Української Центрально ... Читати далі »

Количество голосовКоличество голосов: 0
Автор: Osiris_UAКомментариев: (4)Просмотров: 1315
Изучить полную версию новости
30.01.2010


29 січня - День пам'яті героїв Крут. Цього дня у 1918 році триста студентів загинули, намагаючись зупинити під Києвом більшовицьку армію Михайла Муравйова.
29 січня - День пам'яті героїв Крут. У більшості областей України пройшли заходи зі вшанування подвигу трьохсот студентів, які загинули, захищаючи Київ.
29 січня 1918 року на залізничній станції поблизу селища Крути (130 км на північний-схід від Києва) стався бій між 4-тисячною більшовицькою армією Михайла Муравйова та 300-ми київськими студентами, які захищали підступи до Києва.

Більшість українських добровольців були членами молодіжного Братства українських самостійників Юнацької школи імені гетьмана Богдана Хмельницького та Студентського куреня Українських січових стрільців - переважно студенти Київського університету, політехнічного інституту та гімназисти.

Бій тривав 5 годин. Всі студенти загинули. У перебігу військових дій цей бій вирішального значенн ... Читати далі »


Количество голосовКоличество голосов: 0
Автор: тораКомментариев: (3)Просмотров: 966
Изучить полную версию новости

Меню сайту

Форма входу

Пошук по сайту:

Календар

«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Наше опитування

Чого, на Вашу думку, повинно бути більше на нашому сайті?

Block title

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0